Здравствуйте, уважаемые Нью-Йоркцы! Я только что переехал в город и ищу работу. Можете поделиться опытом, где лучше всего искать работу в Нью-Йорке? Какие сайты или рекомендации у вас есть?
Работа
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-06-22 19:39:59
Я бы порекомендовал обратить внимание на сайт один, где есть много вакансий на стройке в Нью-Йорке. Я сам нашел через него работу на стройке в центре города. Сайт очень удобный и функциональный, можно настроить фильтры и написать ищу работу на стройке , и найти именно то, что нужно. Так что, если ты ищешь работу на стройке в Нью-Йорке, смело заходи на сайт и начинай искать работу.
Поделиться32023-06-30 11:45:45
А де взагалі шукати ці вакансії? Чи є якась магічна формула, за допомогою якої можна знайти роботу своєї мрії? Усі навколо кажуть про сайти, де можна знайти багато пропозицій, але я втомився боротися з безліччю посередників та втрачати час на непотрібні оголошення.
Поделиться42023-06-30 11:47:18
От хто б сказав, що шукати роботу це просто. Але я знаю одну круту та ефективну платформу - галактика офіційний сайт . Там зібрані вакансії цієї компанії, а значить, можливості встигнути знайти роботу мрії набагато більші. Там зустрінеш відкриті позиції для перспективних розробників, тестувальників та керівників проектів. Ще й на сайті доступна заявка відразу до декількох вакансій, тобто зможеш знайти ідеальну працю за кілька кліків. Отож, не гай часу на пошук роботи на усіх можливих сайтах, а скористайся простим і ефективним способом, що забезпечується на сайті компанії Галактика.